Salam Ukhuwwah

Saturday, 29 November 2014

TESTIMONI SEGAR SIHAT SEMASA BERPANTANG

Sesuatu yang biasa kalau lepas bersalin badan kita sangat lemah. Tetapi kita nak yang luar biasa kan? Walaupun lepas bersalin dan semasa dalam proses berpantang, badan kita tetap segar bugar dan cergas.

Ibu-ibu dalam pantang perlukan kecergasan terutama yang bersalin tetapi dalam masa yang sama perlu menguruskan anak-anak yang lain juga. Apa-apa hal perlu ibu juga untuk uruskan perkara-perkara yang ringan. Dan bertambah lagi jika kita tiada pembantu untuk menguruskan rumahtangga. Saya faham dan biasa alami suasana sedemikian.

Untuk kekal sihat dan cergas semasa dalam pantang, ibu-ibu perlu kepada makanan yang cukup nutrisi dan protinnya. Makanan yang berkhasiat, sayur-sayuran dan buah-buahan yang cukup. Perlu ambil banyak air terutama ketika proses penyusuan. Bukan sahaja untuk keperluan ibu tetapi untuk bayi yang menyusu juga.

Suplemen penting bagi menampung keperluan nutrisi yang mungkin ibu-ibu tak dapat secukupnya dari makanan seharian. Set Berpantang Shaklee yang terdiri daripada Vitalea, Vitamin C, B-Complex, Ostematrix, Zinc Complex dan ESP yang mana ia banyak membantu ibu-ibu dalam memberi tenaga, mengelak sembelit, membantu mengelakkan susu kering, cepatkan sembuh luka bersalin serta memperkuatkan sistem imunisasi ibu dan juga bayi. Yang bestnya Set Berpantang Shaklee boleh diambil sama ada bersalin normal atau caesarean dan boleh ambil terus sejurus selepas bersalin untuk menambah tenaga. Itulah kelebihannya, semulajadi dan selamat.
Alhamdulliah, kepada yang dah mengamalkan set berpantang secara berterusan dan konsisten dah pun alami keberkesanannya...Apa yang penting ialah ibu-ibu tidak merasa stress dan sedih kerana bila badan ibu-ibu lemah ia memberikan tekanan kepada ibu-ibu. Ibu-ibu boleh jalani hari berpantang dengan tenang dan gembira serta sihat walafiat buat ibu dan bayi.

Suplemen hanya membantu ibu-ibu bagi mencukupi apa yang diperlukan oleh badan kita. Tetapi ibu-ibu perlu juga kepada rawatan tradisional seperti berurut atau berbengkung bagi memastikan badan ibu-ibu akan tetap sihat dan awet muda. Sebab kitakan nak pakai lama badan kita. Bukan sihat untuk hari ini sahaja tetapi insyaaAllah untuk sepanjang hayat...
Pengedar Sah Shaklee KULIM, KEDAH


Segalanya... bermula disini.... 


Order Sekarang Set Bersalin/Berpantang

Nak buat pembelian? KLIK pada button dibawah***************************************
Salam Ukhuwwah buat semua...Semoga Ukhuwwah kita terjalin erat...

---->  Saya Noni | Kulim | 019-5553667

COD kawasan Kulim/Lunas dan pengeposan untuk satu Malaysia

Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee...
Boleh terus hubungi saya...

FB Nor Ni Azrah Azhar  Page ~ AzRaShoppeVitamin

Sama-sama kita upkan diri kita supaya lebih tampil berkeyakinan....


No comments:

Post a Comment