Salam Ukhuwwah

Thursday, 8 January 2015

TESTIMONI SET IBU HAMIL - IBU SIHAT AKTIF BAYI SIHAT CERGAS

Hamil...Alhamdulillah sesuatu perasaan gembira yang sukar digambarkan atas kurniaan rezeki Allah. Ibubapa mana yang tak gembira bila dikhabarkan bakal menimang cahaya mata. Apatah lagi bila sudah lama menunggunya.

Bermulanya hamil kita akan ke hospital dan jalani pemriksaan kesihatan yang sepatutnya supaya ibu kekal sihat sehingga kelahiran bayi. Biasanya selepas jumpa doktor, mereka akan bekalkan ibu-ibu dengan vitamin-vitamin yang perlu diambil oleh ibu-ibu. Tahu tak vitamin apa yang doktor kepada ibu-ibu? Biasanya doktor akan bekalkan asid folic, vitamin c, b-complex dan juga tablet iron. Semua tu untuk kesihatan ibu-ibu semasa hamil. Tetapi biasanya kita tak tahu fungsi setiap satunya pada kita kan...

Bayi dalam kandungan mendapat khasiat yang diperlukannya melalui apa yang ibu makan. Jika bayi menerima kekurangan zat, ia akan memberi kesan kepada kandungan dan akan menjejaskan tumbesaran bayi. Jadi yang terbaik untuk ibu-ibu ialah mengambil makanan yang berkhasiat dan seimbang seperti karborhidrat, kalsium, protein, lemak, mineral, vitamin dan sebagainya.

Disamping itu keperluan ibu hamil kepada suplemen ialah bagi menampung kekurangan nutrien yang diperolehi dari makanan. Ya lah, kadang-kadang tu kita tak pasti sama ada cukup atau tidak nutrien kita ambil itu.

Set Ibu Hamil Shaklee membantu memenuhi keperluan nutrien yang diperlukan oleh ibu-ibu hamil.
Bukan sahaja untuk ibu-ibu tetapi untuk bayi kandungan juga. Set Ibu Hamil terdiri daripada:
 • VITA-LEA • B-COMPLEX


  • SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS
  • OSTEMATRIX   • ENERGIZING SOY PROTEIN    •  OMEGA GUARD


    Alhamdulillah ramai yang mengamalkan Suplemen Hamil ini dan ibu-ibu ini memberikan positif yang baik hasil dari mengamalkannya sejak dari awal kehamilan.


    Nak pelihara kesihatan yang baik untuk ibu dan bayi semasa kehamilan kenalah pilih Suplemen yang baik, berkualiti, semulajadi dan berkesan. InsyaaAllah semoga ibu-ibu semua sentiasa beroleh manfaat atas apa yang meraka amalkan...    Pengedar Sah Shaklee KULIM, KEDAH


    Segalanya... bermula disini.... 


    Order Sekarang 


    Nak buat pembelian? KLIK pada button dibawah

    ***************************************
    Salam Ukhuwwah buat semua...Semoga Ukhuwwah kita terjalin erat...

    ---->  Saya Noni | Kulim | 019-5553667

    COD kawasan Kulim/Lunas dan pengeposan untuk satu Malaysia

    Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee...
    Boleh terus hubungi saya...

    FB Nor Ni Azrah Azhar  Page ~ AzRaShoppeVitamin

    Sama-sama kita upkan diri kita supaya lebih tampil berkeyakinan....


    No comments:

    Post a Comment