Salam Ukhuwwah

Sunday, 4 January 2015

3 PROMOSI DALAM SEBULAN JANUARI 2015

Memang mengujakan. Bayangkanlah 3 PROMOSI produk dalam sebulan ini Januari 2015.
Produk yang sentiasa HOT dan ditunggu-tunggu pulak tu... Aha nak tahu...apa dia... VIVIX promosi beli 6 percuma 1 dan beli 2 akan dapat 5% diskaun, ALFALFA beli 6 akan dapat sebotol free lagi, beli 2 diskaun 5% dan satu lagi produk yg memang dah lama tunggu pengeluarannya.... Vita-Lea® for Children Chewable beli 3 dapat free 1 botol. Memang mengujakan kan...

Vivix...Minuman campuran botani Polyhonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah & Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan & sel anti-penuaan semulajadi.

Alfalfa...merupakan tumbuhan hijau yang kaya dengan klorofil. Dikenali sebagai agen diuretik, pembersih badan dan penyahtoksik. Akar tunjangnya tumbuh sedalam 6 meter ke dalam tanah membuatkan ia mampu menyerap pelbagai jenis zat & mineral. Digunakan sejak sekian lama oleh native American sebagai penawar semulajadi.

Vita-Lea® for Children Chewable dirumus khas bagi memenuhi keperluan 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh anak-anak. Merupakan multivitamin kunyah disahkan halal untuk anak-anak. Ia dipenuhi dengan 19 nutrien penting dan menyediakan 100% Nilai Harian vitamin C.
Mengandungi lebih vitamin D – 600 IU setiap hidangan, 150% nilai harian serta memiliki kalsium, magnesium, dan banyak lagi untuk membantu tulang sokongan yang kuat dan badan yang sihat. Berperisa grape yang sedap dan sudah pastinya semulajadi tanpa gula, perisa dan pewarna tiruan.
Jadinya...kawan-kawan sekalian, peluang bukan selalu macam ni tau!!! Harapnya kita rebut peluang beli dengan harga TERBAIK untuk suplemen yang TERBAIK...
Jangan tunggu sehingga habis promo baru nak tanya ya...tapi grab sekarang!!!


Pengedar Sah Shaklee KULIM, KEDAH


Segalanya... bermula disini.... 


Order Sekarang ALFALFA COMPLEX

Nak buat pembelian? KLIK pada button dibawah***************************************
Salam Ukhuwwah buat semua...Semoga Ukhuwwah kita terjalin erat...

---->  Saya Noni | Kulim | 019-5553667

COD kawasan Kulim/Lunas dan pengeposan untuk satu Malaysia


Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee...
Boleh terus hubungi saya...


FB Nor Ni Azrah Azhar  Page ~ AzRaShoppeVitamin

Sama-sama kita upkan diri kita supaya lebih tampil berkeyakinan....
No comments:

Post a Comment